Archive for Temmuz 2015

Mabushi Majo Bayram Günceli

By : Nurdish
Mabushi Majo Ailesi Bayramınızı Kutlar!
Öncelikle... Yine olmadı.. Yine olmadı arkadaş! Her şey arefe gününde hazırdı. Bir tek geriye kalan Neobi'nin hazır bölümlerini upload etmekti. Lakin o internet var ya internet... Buna müsaade etmedi. Bu sebepten ötürü güncelimiz gecikti. Neyse, bayramın ikinci günü geldi neticede. Kısacası:                 
RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUUUUN! 
Koskoca Ramazan'ı bitirdik. Nice güzel Ramazan'lar geçirmek nasip olur inşallah. Bu sene Ramazan hem bitmek bilmedi, hem de daha dün başlamış gibiydi. Nasıl yani? Tabi buna  ben de bir anlam veremiyorum. Anında çürütülebilecek bir tezim var aslında. Dünya eskisinden daha hızlı dönüyor artık. Bir bakmışsın sabah zorla uykunu bölüp işe gitmişsin, bir bakmışsın "Aha! Saat 6 olmuş! Çıkma vakti!". Hele boş geçen vakit kadar büyük zarar var mıdır, bilinmez. Konudan sapmayayım şimdi. :) Bayramda neler yaptığınızı bizlerle paylaşırsanız sevinirim. Biraz, hatta oldukça sakin bir bayram geçiriyorum bu sene. Memlekete de gitmedik, İstanbul'da kalan bir kaç kuzenle bayram kutluyoruz. Ay, uçak biletlerinin pahalılığını duysanız inanamazsınız. En düşün tek yön gidiş 285tl! Bu en ucuzu oluyor. 285-450tl arası tek yön. Aylaaar öncesinden bilet alacaksın ki ucuza kapatabilesin. Resmen suistimal ediyor bizi havayolu şirketleri. Eh, biz de 2 kişi olarak ortalama 1000tl veremedik haliyle o yüzden burada kaldık. İyi bir aksiyon da bulamadık gidecek. Civarda takılmaktayız anlayacağınız. :) 
Gelelim mangalarımıza... 
Sizlere 34 bölüm hediye ediyoruz! Her birinde inanılmaz bir emek, inanılmaz bir gayret var. Ramazan yoğunluğunu ve oruç meselesini de göz önünde bulundurunuz lütfen. Biz, çevirmenler ve editörler, sizin için elimizden geleni yapıp bölümlerimizi hazırladık. Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederiz! Özellikle bayram günceli için canlarına okuduğum editörlerim, sizlere de bilhassa teşekkürü borç bilirim. :) İnşallah olumsuz yorumlardansa, güzel yorumlar duyarız siz manga-severlerden. Olumsuz yorum olarak ne kastettiğimi anlamışsınızdır umarım. "Bu kadarcık mı? Neden "x" mangasından sadece bu kadar bölüm veriyorsunuz? Artık "x" mangasını çevirmeyi bıraktınız mı?" vs... Mangalarımızı bırakmış değiliz. Bıraktığımızda haberiniz olur, endişe etmeyin. Bizi caydırmaya da çalışmayın, bırakmayacağız işte! :D Her biri evladımız gibi, kıyıp da nasıl bırakalım? :) 
Elimdizde ne var ne yok veriyorum valla. Ramazan yoğunluğuna rağmen bu kadar bölüm hazırlayabildik sizlere gençler. Tam gaz devam edeceğiz. Ama biraz sabır. Elimizdekileri güncele getirdikçe diğer mangalara da yetişeceğiz. ;) Fazla söze de gerek yok... Buyrunuz:

Yamada-kun to 7'nin no Majo- 148-149-150-151-152.Bölümler
Watashi ga Motete Dousunda- 10-11-12-13-14-15.Bölümler
Dear Only You Don't Know!- 22-23-24-25-26.Bölümler
Hero Waltz - 9.Bölüm
Dame na Watashi ni Koishite Kudasai- 8.Bölüm
Kedamono Kareshi- 10-11.Bölümler
Kyou no Kira-kun 17.Bölüm
Taiyou no Ie- 32-32,5-33-34-35.Bölümler
Yankee-kun to Megane-chan- 132-133.Bölümler
Youko X Boku SS- 33-34.Bölümler
Yumemiru Taiyou- 40.Bölüm
Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai Shite Ita- 5.Bölüm
Heroine Shikkaku - 26-27.Bölümler

Mabushi Majo Ailesi Keyifli Okumalar Diler!


Not: 2 bölüm Heroine Shikkaku eklenmiştir.

Neobinin Bahtsız Bedevi Güncesi Part 2

By : Neobi


Yoo minna evet nihayet ikinci partıda verip bu uğursuz günceli bitirecğeim şükür :P Ve yine evet farkındayım dediğim tarihte sarkmalar oldu amaaa ramazan ayındayız yahu insanın içinden bir şey yapmak gelmiyor kiii. Yani en azından benim için öyle :P
Ramazan benim için nasıl desem keyif ayı bir nevi. Annem ev işi yaptırtmaz bana bu aylarda. Neden çünkü çook uzun bir oruç süresi var malum. Kıyamıyor tontişim bana <3
Babamsa sırf oruç tutuyoruz diye sevindiğinden bizi bir anne kuşun yavrusunu beslemesi gibi besliyor (tamam normalde de besliyor ama ramazanda bu durum birazcık daha farklı ) Ne gibi farklı mesela istisnasız abartmıyorum inanın her Allahın günü civarda ne kadar market varsa geziyoruz. O market senin şu çiçekçi benim aa şuraya da bi böcekçi açılmış oraya da bi ayak basalım telaşıyla 6'ya kadar gezmeler tozmalar. Ee sonrasında da malum iftar telaşı. Ondan sonra da löp löp yenen yemeklerin ağırlığı derken bir bakıyorum ki sahur gelmiş *-* Huff diyorum bu saatten sonra bir şey yapılmaz ben en iyisi anime izleyeyim!! İşte hergünüm üç aşağı beş yukarı bu güzergahda ilerliyor. ee ben de pek bir şeye el atamıyorum. Gerçekten ramazan bereketiyle geliyor ama. Ciddi anlamda çok aşırı sevdiğim bir dönem bu. Gerek aile bağları açısından, gerek size kattığı manevi duygular açısından... Ama malesef bu güzelim ayında sonlarına gelmiş bulunuyoruz. Rabbim herkese seneye yine Ramazan Ayına kavuşmayı nasip etsin inşallah :)

Sevgili cadılarım benim sizden bir  ricam bir isteğim var. Aranızda kuran okuyanlarınız, namaz kılanlarınız, belki de sürekli dua edenleriniz var. Rabbim hepinizin duasını kabul etsin inşallah. Benim sizden isteğim ise bir abimize dua etmeniz. Kısaca anlatayım hikayesini. 
Alt komşumuz var Osman abi 40 lı yaşlarında çok kafa çok makara bir insan. Bir eşi iki de yavrusu var Rabbim bağışlasın. İşte bu abimizin bundan bir iki ay önce vücudunda şişlikler oluşmaya başlamıştı. O doktor senin bu doktor benim geze geze şişliklerin nedeni de sonunda bulundu. Lenfomani yani kan kanseri...
Abimiz Ramazan ayının başından beri yoğunbakımda maalesef. İlk gittiği hastanede ki yanlış tedavi yüzünden şuan kanser dışında bir de akciğer problemiyle savaşıyor. Doğru düzgün nefes alamadığı için de yoğun bakımdan çıkamıyor. Yani benim sevgili cadılarım dualarınızda bu Abime de şifa bulması, Rabbimin onu iki küçük yavrusuna bağışlaması için yer verirseniz çok mutlu olurum.  Ayrıca çok sevgili powikom için de dua istiyorum. Lütfen benim tatlı cadım powikoma da şifa bulması için dua edin :) Güzel Allah'ım tüm hastalara şifa versin ve hiçbir yavruyu yuvasından etmesin inşallah..

Ölümlü dünya maalesef.. Bazen hırslarımıza, sinirimize belki de egolarımıza kapılıp kalp kırabiliyor, insanları incitebiliyoruz.. Ama bunların ne kadar gereksiz ve aslında hiç zaman ayrılmayacak şeyler olduğunu da çook geç farkediyoruz belki de.. Sevdiğiniz insanlara, sizi varlığıyla mutlu eden, bir gülümsemesiyle size huzur veren insanlara sırt dönmeyin.. Her ne yaparsalar yapsınlar...

İşte böyle benim sevgili cadılarım. Birazcık içinizi karartmış olabilirim artık onu da mazur görün :)
Şuraya günün şarkısını da iliştireyim unutmadan:

Güncel Listesi

Youko x Boku SS Bölüm 32

Yankee-kun to Megane-chan Bölüm 130-131

Skip Beat Bölüm 196

Tai you İe Bölüm 30

Orange Marmalade Bölüm 75-76

Kyou no Kira-kun Bölüm 16

Dame na Watashi ni Koishite Kudasai Bölüm 7

Mabushi Majo Ailesi Keyifli Okumalar Diler.

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -