Archive for Mart 2015

Mabushi Majo Günceli ~Neobi~

By : Neobi


Hımmm bu hafta da böyle olsun.. Söyleyeceklerim sustuklarımda gizli olsun.
Zira söylenecek çok şey var ama gerek var mı onu bilemedim...
Sadece bazı nedenlerden ötürü bir hafta gecikmeli verdiğim bu güncel ve eksik olan bazı bölümler için affınıza sığınıyorum. Hepsi bu...
Keyifli okumalar...


Güncel Listesi:
Bokura Ga İta Bölüm 44,5
Honey Bölüm 6
Dame na Watashi ni Koishite Kudasai Bölüm 5
Kyou No Kira Kun Bölüm 15
Obito no hime to kubinashi kishi 1 – 2 – 3 – 4
Koizora Bölüm 17
Yankee kun to megane chan Bölüm 114 – 115
Katsute Mahou shoujo to aku wa tekıtaı shıte ıta Bölüm 1 - 2

Mabushi Majo Günceli ~Soğuk Nevale~

By : Unknown
Merhaba gençler
Nasılsınız?

Bu blog yazmak çok sıkıntılı bir iş hele ki benim gibi soğuk ve de tembel biri için.
"Güncel yazısı yazmadan versem ne olur sanki?" diye düşünüyorum bir süredir.
Neyse şimdilik ritüeli bozmayım
İlk olarak her şeye bir bahanesi olan hatun olarak geçen hafta neden güncel vermediğimi açıklayım.
Patronum geçen hafta yurt dışına çıktı ve diğer meslektaşım da zatürre olunca bütün işler bana kaldı. Geçen hafta kendimi eve nasıl attım hiç bilmiyorum. Diğer hatunlar da pek istekli olmayınca manga vermek konusunda...
EEE benim de canıma minnet :D
İkinci olarak; zatürre dedim de aklıma geldi.
Dikkat edin kendinize ha! Bu ara herkes grip ve üstelik bu seferki grip virüsü pek bir çetin ceviz anlaşılan. Tuttuğunu süründürmeden bırakmıyor... Sıkı sıkı giyinin tamam mı kuzucuklarım.
Üçüncü olaraksaaaaaa; bakın bohçamda hem yeni serilerden hem de eski serilerden bir sürü bölüm var. Tam ağzınıza layık...


Amai Amai Koi O Seyo Bölüm 3
Dear, Only You Don't Know!  Bölüm 17
Hadashi de Bara wo Fume bölüm 37
Hana-kun to Koisuru Watashi Bölüm 1  ****
Heroine Shikkaku bölüm 24- 25
Kedamono Karashi Bölüm 1- 2 ****
Taiyou no Ie Bölüm 24- 24.5- 25
Yamada-kun to Nananin no Majo Bölüm 143
Yankee-kun to Megane-chan Bölüm 112- 113
Youko x Boku SS Bölüm 22- 23
Youth Gone Wild Bölüm 17

Bütün cadıların ellerine gözlerine sağlık...

Mabushi Majo Günceli ~Nurdish~

By : Nurdish

Merhabalar Gençlik!
Dediğimiz gibi, elimizden geldiğince her hafta güncel vermeye çalışabiliriz. Ancak aklınızda bulunsun 3 güncelde 1 hafta güncel vermeyebiliriz. Yani ayda 1 hafta güncelsiz geçebilir. Yani Neobi'nin güncelinden sonraki hafta güncel gelmezse şaşmayın. ;)

Ay ne güzel kar yağdı, değil mi? Son 28 yılda en çok kar bu sefer yağmış. 2 gün işe gidemedik. (Üzüle üzüle :P) Salı akşamı kar yağmaya başladı, biz işten 6'da çıktık ve eve varış saatim 10 oldu. Ama o güzel kara dayanabilir miyim? Eve geldiğim gibi aldım annemi sokaklara döküldük. Karda yürüdük, oynadık. Çok keyifliydi. Diğer 2 gün de dışarı çıktık annemle. Karın tadını çıkardım diyebilirim. :D Benim üzerimde kar konusunda bir lanet vardı. Sanırım o lanet kalktı. xD Şöyle ki, hani İstanbul'da geçen senelerde bir yıl çok fena kar yağmıştı. O sene babam ameliyat olacak diye Rize'ye gitmiştim. O sene İstanbul'a harika kar yağarken, Rize'ye çok az yağmıştı. Şu bir kaç senedir de İstanbul'a adam gibi yağmamıştı. Ben neredeysem oraya kar yağmıyor kanaatine varmıştık. Ama bu sene çok şükür yağdı. :D Çarşamba günü doktora gitmem lazım, imkansız tabi gitmedim. Geçen hafta alerji tedavim için doktora gidebildim. Hastaneye gittim, tahlilleri yapan 2 bayandan biri oradaydı. Söyledim derdimi, kardan dolayı gelemedim dedim. O da "Arayıp haber verdiniz mi?" demesin mi?! "Ay, bilemedim!" dedim. Hafif puflayarak "Tamam, siz bekleyin, 9 randevusu geldikten sonra bakalım, boşluk olursa yaparız." dedi. Ben de gittim sıra aldım hemen kapının önüne geçtim. Maksadım gözlerinin önünde bulunayım ki fırsat çıktığı gibi aklına gelebileyim. Tahlilleri çifter çifter yapıyorlar. Bir sürü alerjik maddeyi kola sürerek reaksiyonu inceliyorlar. Yani tek kişiye yapmaktansa 2 kişiyle daha verimli olur. 9:15 gibi seslendi, 1 kişi geldi, diğer gelmeyince beni de aldı. Zaman kaybım olmadı çok şükür. Sonra diğer bayan geldi. Benimle daha önce ilgilenen bayan buydu.
Kan alacak benden. Benim kolumdan damar bulunamıyor. Bu yüzden hep el üstünden kan aldırırım, ya da serum taktırırım. Bu bayan da el üstünden almaktan nefret ediyor. Ter döke döke, zorla 2 kez aldı benden kan. Tabii beni hatırlamadı o esnada. "Aç kolunu bakalım." dedi. Ben de pis pis gülerek "Kol değil, el..." dedim. Kadın dehşetle bana bakarak "SEN OSUN!" dedi.  Arkadaşına döndü ve "Hani şu kolundan kan alınamayan
hasta var ya, işte bu o!!!" dedi. "Adını unutmayaca-ğım Nurdish!" diyerek de beni kara listesine aldı.  xD Bir de karşımda ayaklarıyla yere vuruyor ve "Bak nasıl tepiniyorum! Rahat olmam lazım, dur önlüğümü çıkarayım da öyle kan alayım." Ben de motive etmek amaçlı "Daha önce 2 kere almıştınız, hiç acımamıştı, çok iyiydiniz. Gene rahatlıkla alırsınız siz." diyorum ama hiç oralı değil. "Bana gaz verme Nurdish!" diye kızıyor bir de. :D Diğer bayan beni sıra almaya gönderdi. Ben de hemen gittim aldım. Gelince "Ne çabuk geldin ya!" diye gene kızdı. Kızıyor ama sinirden değil, gülüyorum ben de onu izlerken. :D Bir daha muhtemelen adımı görünce o gün işe ya gelmez ya da geç gelir. Öyle kanı aldı güzel güzel, hiç de bir şey de hissetmedim yani. İşim bitince de kadına geçmiş olsun diyerek oradan ayrıldım.  O gün kadının hali aklıma geldikçe güldüm ya. :D Onun için kötü bir şey tabii. İnşallah atlatır. :)

Mangalarımıza gelirsek...

1-Bildiğiniz üzere Sunako çok yavaş ilerleyen bir manga. Biz de güncele çok yaklaştığımız için kıyıpta tüm bölümleri birden çevirip editleyemiyorum.Saparrow çok kızıyor bana "Çevirim nerdeeeee?!" şeklinde. Yavaştan alıyorum. Güncele geldiğimde boşluğa düşeceğim korkusu var bende sanırım. :D Hem hayalim, hem korkum oldu bu. Ama merak etmeyin, yavaş da olsa geleceğiz güncele. ;) Bu hafta size 1 bölüm veriyoruz.
2- Yamada'da güncele zaten yakın ilerliyoruz. Her güncelde sizlere ikişer bölüm vermeye çalışıyorum Hızlı ilerleyen bir manga olduğu için günceli tam olarak bulamıyoruz ama hep peşindeyiz. Defalarda şahit olduğunuz gibi bölümler biriktikçe sizlere toplu Yamada'lar veriyoruz.Yani sabırla yeni bölümleri bekleyiniz.
3- Watashi ga mangası hep aklımda ancak laptopumun bozulmuş olmasıyla çok fazla çeviri yapamıyorum. Anca bir kaç mangaya yetişebiliyorum. Şimdilik biraz daha idare edeceğiz. Ama yavaş da olsa gelecek inşallah yakın zamanda.
4-Hero Waltz, çok hevesle oturup yalnızca bu mangayı çevireceğim günleri bekliyorum. :D Bunun içinde biraz sabır.

Eh bu kadar konuşmak yeter! Buyrunuz bölümleriniz:


Yamada-kun to 7'nin no Majo- 141-142.Bölüm
Yamato Nadeshiko Shichi Henge- 130.Bölüm
Watashi No Ookami-kun- 4.Bölüm
Youth Gone Wild- 14-16.Bölüm
Hadashi de Bara wo Fume- 36.Bölüm
Heroine Shikkaku- 23.Bölüm
Son Dakika Sürprizi: Dear Only You Don't Know! 15-16


 Afiyetler olsun Gençler!


- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -